Sint eruit, Kerst erin!

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 20:49

De Sinterklaas periode was een tijd van pepernoten, chocoladeletters en natuurlijk heel veel cadeaus, en wat heb ik er van genoten!
Maar, nu de Sint weer onderweg is naar Spanje is het tijd om de kerstversiering van zolder te halen en in de kerststemming te komen.

 

Een dankbare terugblik op Sinterklaas
Ik ben ontzettend blij met alle bestellingen die gedaan zijn de afgelopen tijd uit de mooie sinterklaas collectie van dit jaar. En wat ik eigenlijk nog leuker vind zijn al jullie reacties, foto's en filmpjes van de cadeaus die jullie hier mee in hebben gepakt. Het is geweldig om te zien dat jullie net zo enthousiast als ikzelf bezig zijn geweest om alles mooi in te pakken.

 

De Magie van Kerst
Kerst staat bij mij voor samenzijn en gezelligheid, liefde en natuurlijk ook voor het huis mooi versieren. Ik vind het heerlijk om de kerstboom neer te zetten en de rest van het huis ook in de kerststemming te brengen. Wat hier natuurlijk niet kan ontbreken zijn mooie cadeaus onder de kerstboom. Ook dit jaar heb ik weer een hele mooie kerstcollectie samengesteld en ik kan zelf ook niet wachten om hier de cadeaus mee in te pakken. Bij ons thuis leggen we de kerstcadeaus al voor de kerstdagen onder de boom en niet pas op kerstochtend, zo kan je langer genieten van je eigen creaties en het staat enorm feestelijk.

 

Inpak Inspiratie
Ik zal de komende tijd regelmatig foto's en video's delen op mijn socials waar ik met de materialen uit mijn webshop cadeaus inpak. Zo kan je elk cadeau op een unieke manier inpakken en je geliefden verassen. Niet elke cadeau is rechthoekig of vierkant en daardoor makkelijk in te pakken, maar voor elke vorm en maat cadeau heb ik leuke tips hoe je dit handig kan inpakken.

 

Bij Het Inpakhuis staat de deur wijd open voor de komst van Kerst, en ik kan niet wachten om samen met jullie deze magische tijd te vieren. Want zeg nou zelf, iedereen verdient toch een mooi ingepakt cadeau met de feestdagen?

 

Lieve groetjes en fijne feestdagen,
Caithlin

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.